Novinka: vlasové sérum s kyselinou hyaluronovou. Proč ho vyzkoušet?

Dlouho jsme zvažovali, který produkt obohatí kompletní sadu pro krásnovlásky. Ve finále jsme dospěli k jednoznačnému rozhodnutí – regenerační vlasové sérum, které pomůže uzdravit poškozené vlasy. Uhádnete, v čem spočívá kouzlo tohoto produktu?

image-2882-2018-11-22

Proč jsme se rozhodli pro regenerační vlasové sérum?

regeneračním séru na vlasy najdete vysoce kvalitní přírodní látky, které regenerují, hydratují a vyživují vlasy, ale i vlasovou pokožku. Navrací vlasům ztracenou pevnost, pružnost, lesk a hlavně – snadno se používá.

Při jeho složení jsme mysleli na všechno. Od prvního okamžiku si zamilujete jeho jemnou vůni po růžích a gelovo-krémovou konzistenci. Navíc nezabijete spoustu času působením produktu, jako tomu bývá u vlasových masek.

V neposlední řadě jsme mysleli i na jednoduché nanášení, které usnadňuje praktická pumpička.

image-2992-2018-11-04Jemná vůně po růžích ohromí každou krásnovlásku.

 

Přírodní a žádané složení v každé kapce séra

V každé lahvičce vlasového séra Curapil najdete žádané, přírodní a vysoce kvalitní složky. Jaké suroviny jsme do něj ukryli?

  • Kyselina hyaluronová regeneruje a vyživuje vlasy, udrží je pevné a pružné.
  • Přírodní keratin vlasy omladí, uzdraví a zpevní.
  • Bavlníkový olej ochrání vlasové vlákno před vnějšími vlivy. Posílí vlasy a navrátí jim ztracenou jemnost.
  • Bio arganový olej už znáte z našich šamponů a kondicionérů. Nicméně díky blahodárným účinkům jsme ho použili i při výrobě vlasového séra. Zabraňuje třepení konečků, hydratuje vlasové vlákno a uzdravuje pokožku vlasů. O dalších účincích arganového oleje se dočtete v dřívějším článku.
  • Hemisqualane zaručí, že vlasy zůstanou na dotek hebké a jemné.
  • Panthenol vlasy hydratuje, posiluje a usnadňuje jejich česání a finální úpravu.

image-3197-2018-11-16

Bio arganový olej, který najdete v šamponu a kondicionéru, jsme ukryli i do vlasového séra.

 

Pár praktických rad na závěr: Jak sérum používat?

  1. Sérum aplikujte do vlhkých a ručníkem vysušených vlasů po každém umytí.
  2. Nanášejte ho na poškozené části vlasů, ať už do konečků nebo po celé jejich délce. Při aplikaci na konečky aplikujte takové množství séra, které odpovídá 3 zmáčknutím pumpičky.
  3. Krátce počkejte, než se sérum vstřebá, a vlasy vysušte fénem. Nemusíte se bát, při kontaktu séra s horkým vzduchem nedochází k poškození vlasů.
  4. Sérum po vyfoukání nezanechává žádné mastné stopy na vlasech. Pro dosažení lesku ho můžete nanést i do suchých vlasů.

Ihned po první aplikaci ucítíte, že jsou vlasy na dotek jemnější, hedvábně hebké a krásně voní. Po dlouhodobém užívání dochází k zacelení konečků, vyživení, vlasy se nekudlí a lépe se rozčesávají.

 

Znáte nějakou krásnovlásku, která potřebuje uzdravit poškozené vlasy? Nebo mluvíme přesně o vás? Zachraňte vlasy, dokud je čas! Vyzkoušejte regenerační vlasové sérum, které si hned po prvním použití zamilujete.