5 dokonalých valentýnských dárků pro ženy

Valentyn_darky_blog 3 (1)

Za chvíli je tady svátek zamilovaných. Co darovat drahé polovičce, abyste ji opravdu potěšili? Už nemusíte tápat. Zjišťovali jsme přímo od žen, co by jim udělalo radost, a sepsali jsme pro vás 5 top dárků k Valentýnu.

Kytice z oblíbených květů

Květinou ženu nikdy neurazíte, právě naopak. Vykouzlíte jí úsměv na rtech a zlepšíte den. Vyberte kytici, která se bude vaší partnerce líbit. Má ráda řezané květiny, nebo raději ty v květináči? Možností je spousta a výběr je na vás. Ukažte, že vám na ní záleží.

Letos vychází 14. únor na středu. Pokud bude vaše partnerka v práci, co kdybyste jí nechali kytici dovézt, či ji sami předali?

 kytice

Z jakých květin vybírat?

  • Růže klasika, se kterou nešlápnete vedle. Krásně voní i vypadá.
  • Pivoňka — má nadýchané květy s jemnou vůní.
  • Frézie — jsou výrazně barevné a rozzáří tak každý den.
  • Lilie — symbol čistoty a něhy s omamnou vůní.
  • Gerbera — barevný kus louky, který potěší každou ženu.
  • Slunečnice — ta se mezi ostatními květinami neztratí a září už zdaleka.

Kvalitní kosmetika

Ženy jsou symbolem krásy. Pečují o sebe, dopřávají si masky, olejíčky a všelijaké krémy. Taková rutina ale něco stojí. Dopřejte vaší partnerce dárkový poukaz na přípravky, které používá, nebo jí je rovnou kupte. Nabízí se například přírodní produkty Curapil, které využije pro zářivý lesk vlasů, krásnou pleť i hebké tělo bez nedokonalostí.

Třpytivý šperk

Jak říct ženě bez jediného slova, co pro vás znamená? Pořiďte jí šperk, který jí to bude každý den připomínat. Typ, barvu i zpracování zvolte podle toho, co má ráda. Můžete vybrat minimalistický řetízek, výrazný prsten, nebo jemný náramek s přívěskem.

Originálním dárkem, který snoubí třpyt šperku s vůní svíčky, je například briliantová svíčka. Prstýnek, náramek, nebo náhrdelník je ukrytý ve vosku a žena ho získá po několika hodinách hoření voňavé svíčky.

vecere

Romantická večeře

Ženy jsou často ty, které v kuchyni tráví celé hodiny. Připravují snídaně, obědy i večeře, a to nejen pro sebe, ale pro všechny v domácnosti. Tentokrát ji překvapte romantickou večeří vy. Láska přece prochází žaludkem.

Nabízí se několik možností:

  • Připravte večeři, na kterou bude dlouho a ráda vzpomínat. Zapalte svíčky, pusťte příjemnou hudbu a krásný večer máte zaručen.
  • Pozvěte ji na luxusní večeři do restaurace, kde vše připraví za vás. Partnerce uděláte velkou radost, a navíc se dostane do společnosti.
  • Darujte jí poukaz na její milované jídlo. Ať už do oblíbeného podniku, nebo k objednání domů. Sama si tak zvolí, jestli si uděláte parádní večer u vás, či si vyjdete ven. Však to znáte, někdy se ani vám nikam nechce.

Víkendový pobyt s wellness

Mít jeden druhého jen pro sebe a k tomu se nechat hýčkat v privátním wellness? To je skvělý dárek, kterým u své partnerky zabodujete. Nejen že o ni bude pečováno, ale vyjedete si i na společný výlet — pryč od každodenního shonu. Některá ubytovací zařízení dokonce nabízejí valentýnské balíčky. Užijete si tak partnerskou masáž, romantickou večeři i privátní vířivku v rámci jednoho víkendu.