Odhaleno! Proč vaše vlasy milují Curapil?

Když člověku chybí láska a péče milované osoby, necítí se ve své kůži. Stejně jsou na tom i vaše vlasy. Nedostatek potřebných látek a nevhodná péče je ničí. Seznamte je s našimi přírodními přípravky a zjistěte, jak Curapil obnoví zdraví a krásu vašich vlasů.

laska_Curapil

 

1. důvod: Vlasy potřebují přísun přírodních vitamínů a minerálů

Nedostatek potřebných vitamínů a minerálů škodí vlasovému vláknu. V důsledku toho se vlasy lámou, nerostou a jsou bez života. To samé platí i o nehtech. Pomoc nabízí přírodní doplněk stravy Curapil, díky kterému budou vaše vlasy opět zdravé, krásné a rychleji porostou.

Proč vybrat Curapil?

  • Při výrobě tabletek používáme vitamíny a minerály z přírody. Obsahují topinambur, pivovarské kvasnice a aminokyseliny L-methionin a L-cystein, bez kterých se zdravé a krásné vlasy, nehty a pokožka hlavy neobejdou.
  • Vývoj a výroba doplňku stravy, ale i kosmetiky, probíhá v Česku a jsme držitelem certifikátu zdravotní nezávadnosti výrobku.
  • Usnadnili jsme i jeho užívání. Stačí denně zapít pouze jednu tabletku sklenicí vody a o denní přísun vitamínů a minerálů pro vlasy máte postaráno.
  • Díky nenáročnému užívání vyjdete vstříc i svojí peněžence. V porovnání s ostatními doplňky stravy platíte při zakoupení půlroční kúry Curapilu pouze 9 Kč za jednu tabletku.
  • Věděly jste, že doplněk stravy je bezpečný i pro diabetiky a těhotné a kojící ženy? O jeho užívání se ale raději vždy předem poraďte se svým lékařem.
  • Důkaz místo slibů! Zajímá vás, jak doplněk stravy pomohl našim zákaznicím? Inspirujte se jejich zkušenostmi na našem Facebooku.

 

dva

 

 2. důvod: Vlasy vyžadují nejen vnitřní, ale i vnější péči

S doplňkem stravy položíte kvalitní základ pro růst nových a zdravých vlasů. Teď už zbývá předposlední krok – nepodceňte péči o vlasy zvenčí. S použitím přírodního šamponu a kondicionéru budou vaše vlasy lesklejší, silnější a krásné na pohled. A co je ještě lepší?

  • Šampon obsahuje ekologické přírodní mycí látky, které účinně zbaví vlasy nečistot, mazu a prospějí vlasové pokožce.
  • Hrdě jsme řekli stop silikonům, sulfátům a parabenům. V naší vlasové kosmetice po nich nenajdete ani stopu.
  • Milujete ten pocit, když si přivoníte k čerstvě umytým vlasům? Jedinečnou vůni mají na svědomí přírodní silice eukalyptu, máty, rozmarýnu a grapefruitu.
  • Zvýšený obsah kofeinu podpoří růst vlasů.
  • BIO arganový olej a extrakt z aloe vera vlasy vyživují, hydratují a regenerují.
  • Keratin zacelí zničené vlasové vlákno a ve spolupráci s D-panthenolem vlas posílí.

 

treti

Zajímavost ze světa krásnovlásek: Věděly jste, že náš šampon méně pění a je řidší než ostatní výrobky? Naštěstí! Proč tomu tak je, odhalíte v našem článku.

 

 3. důvod: Kompletní péče vyžaduje třešničku na závěr

Aby byla péče o vlasy opravdu kompletní, po umytí na ně naneste bezoplachové regenerační sérum s obsahem kyseliny hyaluronové. Sérum navrátí vlasům lesk, pružnost a jemnost.

Zajímá vás, jaké další přírodní žádané látky jsme do séra ukryli? Odpověď na otázku a tipy na jeho nanášení se dočtete v našem článku.

 

serum

 

Pomohl Curapil navrátit zdraví a krásu i vašim vlasům? Podělte se o své zkušenosti a proměny s ostatními krásnovláskami na našem Facebooku.