7 dárků, které potěší každou krásnovlásku. Inspirujte se!

Patříte mezi osoby, které nechávají nákupy na poslední chvíli? Netrapte se vymýšlením dárků. Vyzpovídali jsme několik krásnovlásek, co by si přály najít pod stromečkem. Zaručujeme, že dárky doporučuje všech deset krásnovlásek z deseti!

image-3087-2018-12-13

Tip #1: Pomocník pro snadné rozčesávání vlasů

S jakým problémem se ženy nejčastěji setkávají? S vlasy, které jdou jen stěží rozčesat! Pořiďte krásnovlásce přípravek na rozčesávání vlasů, který zkrátí dobu strávenou u česání vlasů na minimum.

Tip ze světa krásnovlásek: Regenerační sérum od Curapilu uzdraví poškozené vlasy, ale zároveň i díky obsahu panthenolu usnadní česání a celkovou úpravu vlasů.

srem

Tip #2: Kartáč, který netrhá vlasy

Rozčesat po ránu dlouhé a zacuchané vlasy obyčejným kartáčem bývá docela fuška. Jak je učesat do hladka a bez bolesti?

Vyzkoušejte kartáče se specificky rozmístěnými štětinkami o různých délkách, které jsou vyrobeny z jemného a ohybného materiálu, který nedrásá vlasy.

Milovnice dřeva a přírody naopak ocení dřevěný hřeben, který neničí vlasové vlákno a hravě si poradí i s mokrými vlasy.

 

Tip #3: Elixír, který uzdraví poškozené konečky

Máte v okolí krásnovlásku, která si často stěžuje na suché a lámající se konečky? Nic jí neudělá větší radost než vlasový olejíček nebo bezoplachové sérum na poškozené konečky.

Sérum navíc díky obsahu kyseliny hyaluronové, keratinu a dalších přírodních látek uzdravuje zničené vlasové vlákno a zabraňuje vypadávání vlasů.

 

Tip #4: Ekologická a přírodní vlasová péče

Nezatěžujte vlasy a tělo zbytečnou chemií a vybírejte vlasovou kosmetiku nebo doplňky stravy s obsahem přírodních zdrojů. U šampónů a kondicionérů ocení všechny krásnovlásky i šetrné ekologické mycí látky.

Tip ze světa krásnovlásek: Víte, že doplněk stravy Curapil obsahuje BIO topinambur, který pozitivně působí na růst vlasů a nehtů?

srdce

Doplněk stravy Curapil obsahuje BIO topinambur, pivovarské kvasnice a aminokyseliny z přírody.

Tip #5: Obměňte fén a žehličku za nové kousky

Používá vaše máma, ségra nebo kamarádka několik roků ten stejný fén nebo žehličku? Vyměňte je za nové kousky!

Žehličku na vlasy vybírejte podle povrchu destiček, který by měl být vyroben z keramiky, turmalínu nebo teflonu. Samozřejmostí je i digitální regulace teploty při žehlení vlasů nebo ionizační funkce. Pokud od žehličky požadujete i vlnění vlasů, vybírejte žehličku s užšími destičkami. Širší destičky naopak rychleji narovnají kadeřavé vlasy.

U fénu ocení krásnovlásky alespoň třístupňovou regulaci teploty vzduchu.

Tip ze světa krásnovlásek: Hitem jsou i kartáče na žehlení vlasů. Pokud máte neposedné vlasy, při žehlení si s kartáčem vystačíte. Na hodně vlnité a kudrnaté vlasy ho nedoporučujeme.

OS5OT30

U vlasové žehličky se nespokojte s málem. Nekvalitní žehličky vám spálí a poškodí vlasy.

Tip #6: Doplňky, které oživí každodenní účes

Je vaše krásnovláska živel, romantik nebo veselá kopa? Vyberte barvu doplňků na vlasy přesně podle její osobnosti. Pomozte znevšednit její účes třeba s pomocí květinových čelenek do vlasů, ozdobných gumiček, věčně se ztrácejících pinetek nebo vychytávek pro usnadnění tvorbu účesu.

 

Tip #7: Dárková poukázka, která potěší každou ženu

Existují mezi námi i ženy, které si vlasovou kosmetiku raději nakupují sami. Nezmiňovala se vaše krásnovláska někdy tom, že by si chtěla pořídit nový fén, vyzkoušet nějaký produkt nebo navštívit konkrétní kadeřnictví?

Jestli ano, obdarujte ji dárkovou poukázkou, se kterou si vybere produkty a kadeřnické služby přesně podle svých představ.

Tip ze světa krásnovlásek: Dárkovou poukázku v hodnotě 500 Kč nebo 1 000 Kč nyní koupíte i na našem e-shopu. Vztahuje se na všechny produkty od Curapilu a obdarovaná osoba má dopravu zdarma.

poukau

 

A co vy, už máte pod stromeček nakoupené všechny dárky? Inspirujte i ostatní čtenářky na našem Facebooku vhodným tipem na dárky pro krásnovlásky.