Překonejte zimní nástrahy na vaše vlasy

Suché vlasy bez života, roztřepené konečky, lupy i padání vlasů. Zima si umí s vlasy ošklivě pohrát. My naštěstí víme, na co se zaměřit, abyste zimu přečkaly bez následků.

nastrahy-cover

Hy-dra-tuj-te

Mrazivé počasí, sníh, studený vítr i přechody ze zimy do vytopené místnosti dělají ze zimy válečnou zónu pro vaše vlasy. Na vás je, abyste vlasům dodaly kvalitní péči. Zimní nástrahy vlasy vysušují, proto své kadeře pečlivě hydratujte.

 

Ve vaší koupelně nesmí chybět kvalitní hydratační kondicionér. Už jste slyšely o  kondicionéru Curapil s bio arganovým olejem a extraktem z aloe vera? Vaše vlasy po něm budou hydratované, vyživené a plné života.

model-kondicioner

Spolu se šamponem Curapil tvoří nerozlučnou dvojku v péči o vaše vlasy a podporují jejich růst.

Praktickým parťákem do zimních nečasů jsou i bezoplachové kondicionéry, které kolem vlasu vytvoří ochrannou vrstvu.

Naopak se vyhněte kosmetice s vysokým obsahem alkoholu a fixačním přípravkům, které vlasy vysušují. Dehydrované vlasy = více statické elektřiny a větší náchylnost k poškození.

 

Dejte pozor na maličkosti

Pokud máte delší vlasy, jsou vaším nepřítelem i zipy. Už spousta vlasů padla v boji se zimou právě kvůli nevědomému připnutí během zapínání bundy. Myslete na to, až se budete příště oblékat.

Třepení konečků mají na svědomí i naše oblíbené roláky a šály. Vyzrajte nad nimi stažením vlasů do volnějšího copu.

I nedůsledné vysoušení vlasů má své následky. Pokud vyjdete s ještě vlhkými vlasy do mrazu, nejenže se s velkou pravděpodobností nachladíte, vlasy namrznou a zlomí se.

 

Pečujte o pokožku hlavy

Neplechu můžou způsobit i čepice a čelenky, bez kterých se v zimě neobejdete. Vaše vlasy sice chrání, ale pokožka hlavy se v nich snadno zapaří, což je jen krůček ke vzniku lupů.

Nezapomínejte proto pečovat i o vlasovou pokožku. Kromě šamponů bez alkoholu a zbytečné chemie, můžete své vlasy a pokožku hlavy podpořit doplňkem stravy Curapil. Jediná tabletka denně vám dodá vše, co potřebujete pro zdravé vlasy.

 

tablety_redesign

 

Dopřejte si hodinku krásy

Pokud nejste zvyklé o své vlasy pravidelně pečovat, je na čase to změnit.

Zkuste si každý týden najít chvilku, kdy své vlasy budete hýčkat. Dopřejte jim vyživující zábaly a masky, k tomu si pusťte třeba váš oblíbený seriál nebo se naložte do voňavé koupele. Vaše vlasy vám poděkují.

bath-2562327_1920