7 vánočních dárků pro všechny krásnovlásky

Vánoční ozdoby visí v obchodech už od půlky září, takže vám nemusíme připomínat, že se blíží Vánoce. Vsadíme se ale, že ještě ani zdaleka nemáte všechny dárky. Řekneme vám tajemství: my taky ne! Proto jsme daly v redakci hlavy do hromady a vymyslely jsme, co dát kamarádce, sestře, mamince,… Prostě jakékoliv krásnovlásce v našem i vašem okolí.

7 vánočních dárků pro všechny krásnovlásky (4)

1)    Óbří set sponek, gumiček a skřipců

No schválně: jak dlouho vám vydrží balení sponek, pinetek nebo gumiček? Nám v průměru tak měsíc a pak je poztrácíme. Pořádný dárkový balík pevných gumiček, které netrhají vlasy, sponek, pinetek a praktických skřipců nadchne každou krásnovlásku. A určitě i pobaví. 

hair-play-glass-color-fashion-colorful-990658-pxhere.com

2)    Krásná ozdobná spona

I když se to možná nezdá, spona je univerzální dárek pro jakoukoliv ženu. Může totiž vypadat různě: existují elegantní spony, přírodní spony ze dřeva, kreativní smaltované, ulítlé netradiční… Jedna naše kolegyně má třeba sponu z pastelek. Vyberte i vy své kamarádce nebo sestře sponu přesně podle její povahy!

hand-girl-hair-female-fashion-black-1130212-pxhere.com

3)    Kvalitní šampon a kondicionér

Kosmetické balíčky často působí dost odbytě – přece jenom šampon a mýdlo ze supermarketu si umíte koupit sama. Vyberte proto té své krásnovlásce kvalitní šampon, který její vlasy vyživí a podpoří jejich růst.

Asi už tušíte, že tu pro vás něco takového máme. Šampon a kondicionér Curapil u nás koupíte i v dárkovém setu s tabletkami, který obdarovanou krásnovlásku nadchne.

800_1763

4)    Kvalitní kartáč na vlasy

Už jste někdy viděla svou kamarádku, sestru nebo třeba maminku, jak si vlasy rve plastovým hřebenem? Nás tenhle pohled vyloženě bolí. Pořiďte jí proto kvalitní dřevěný kartáč, který bude k jejím vlasům šetrnější. Vyhněte se kartáčům s kovovými štětinami a klidně se poraďte se svou kadeřnicí. Ta bude vědět, který je to pravé kartáčové.

brush-tool-clean-eyelash-dresses-fashion-accessory-1152735-pxhere.com

5)    Konečně pořádný fén

Jestli vaše krásnovláska opravdu miluje své vlasy, ocení fén, který k nim bude šetrný. Vyberte jí takový, který jí umožní foukat vlasy teplým i chladnějším vzduchem, a pokud si obdarovaná stěžuje na krepaté a elektrizující vlasy, sáhněte po fénu s ionizační technologií. Nadšená cestovatelka zase ocení něco skladného na cesty.

6)    Poukaz na hýčkání u kadeřnice

Taky si tak užíváte každou návštěvu kadeřnice? Dopřejte relax i své krásnovlásce a darujte jí poukaz na kompletní péči kadeřnice. Maska, střih, barva… Prostě všechno, ať si to užije co nejvíc!

school-2296152_1920

7)    Vitamíny pro krásné vlasy

A ještě jeden tip přímo z naší „dílny“: darujte vitamíny pro krásné vlasy! Tabletky Curapil pro vás máme ve vánočním balení, které nadchne každou slečnu nebo dámu s problematickými vlasy. A až roztaje sníh a všechny dárky už budou zapomenuté, vámi obdarovaná krásnovláska vám řekne: „Díky tobě mám konečně krásné vlasy!“ A přesně pro tenhle skvělý pocit dárky dáváme, nemyslíte?