7 tipů na halloweenské účesy pro malé krásnovlásky

Halloweenská párty je za dveřmi a v domácnostech vrcholí poslední úpravy strašidelného kostýmu. Maminky, už víte, jak upravíte vlasy své malé čarodějce? Inspirujte se dnešními tipy a slaďte účes s kostýmem mávnutím kouzelného proutku.

image-2667-2018-10-25

Tip #1: Drdol s osmi nohama

Co strašidelnějšího se může stát, než když na hlavě ucítíte pavouka? Pokud vaše malá krásnovláska netrpí arachnofóbií, přičarujte jí jednoho pavoučka na hlavu. A jak na to?

Potřebujete čtyři delší plyšové drátky v černé barvě, vycpávku do drdolu, pinetky a gumičku. Nejdříve vyčešte na temeni hlavy culík a obmotejte okolo gumičky v polovině drátek. Poté vytvořte drdol za pomoci vycpávky a upevněte ho pinetkami. Pavoučí nohy ohněte okolo hlavy a na drdol upevněte nalepovací oči.

Tip pro krásnovlásky: Nedaří se vám vytvořit pěkný drdol? Mrkněte se na naše tipy, díky kterým vytvoříte perfektní drdol krok po kroku.

4_2

Zdroj: Pinterest.com, winkgo.com

Tip #2: Nepravidelné dýně

Jaký symbol nepochybně patří k Halloweenu? Dýně! Tak proč ji nepřidat i do účesu?

Tento typ účesu je náročnější z hlediska přípravy ozdob. Nahradit je ale můžete i malými polystyrenovými dýněmi, které koupíte třeba v květinářství. Vše připraveno? Pusťte se do díla!

Na hlavě vytvořte dva drdoly a jeden z nich umístěte na horní část vlasů, druhý pak do spodní části. Z pramínků u každého drdolu upleťte malý copánek a obmotejte ho okolo gumičky. Účes na závěr dozdobte doplňky podle své halloweenské fantazie.

2_2

Zdroj: Pinterest.com, lovethispic.com

Tip #3: Když se pavoukovi zapletou nohy

Pokud nemáte po ruce plyšové drátky, vystačíte si i s dlouhými vlásky. Vyčešte pomocí vycpávky na hlavě drdol. Zbylé vlasy okolo něj neobtáčejte, nechte je volně ležet. Poté z nich zapleťte několik copánků a do přední části drdolu umístěte nalepovací oči.

3_2

Zdroj: Pinterest.com, i.pinimg.com

#Tip 4: Kde se připletla, tu se připletla… kostra!

Myslíte si, že kostra nahání hrůzu? Správně! A co kdyby se vám omylem připletla i do copu?

Nejdříve vyčešte culík a rozdělte ho na dvě části. Jednou částí vlasů obtočte kostru k druhé části culíku. Účes zafixujte gumičkou a lakem. Stačí už jen navléct kostým a vyrazit do ulic.

8_1

Zdroj: Pinterest.com, i.pinimg.com

Tip #5: Pipi dlouhá punčocha po halloweensku

Říkáte si, že se Pipi dlouhá punčocha na Halloween nehodí? To máte pravdu, při tomto účesu jsme se jí ovšem inspirovali. A čím? No přece drátky, které nosila zapíchnuté v copáncích.

Vlasy provlečte gumičkou a při posledním protažení vytvořte na hlavě „hrbolek“. Nyní si připravte drátek. Na jeho koncích ho stočte směrem dovnitř nebo je zatavte tavící pistolí, aby se zabránilo případnému poranění.

Ze splývajících vlasů zapleťte několik copánků a veďte každým z nich drátek. Ohněte ho do požadovaných tvarů. A děti můžou vyrazit pro výslužku do ulic!

9_1

Zdroj: Pinterest.com, myhoneysplace.com

Tip #6: Když nechcete nahánět hrůzu, vyčešte si mašli

K Halloweenu sice strašidelné kostýmy patří, ale říkáte si, že byste nerady naháněly svému okolí hrůzu? Vyzkoušejte jemný účes, který se parádně hodí k halloweenskému outfitu.

Postupujte krok za krokem podle návodu a stylová mašle z vlasů je rázem na světě!

10

Zdroj: Pinterest.com, brit.co

Tip #7: Je libo jezdecký klobouček?

I v tomto účesu hraje drdol hlavní roli. Tentokrát se ale záhadně „převtělil“ do jezdeckého kloboučku.

Vytvořte si jeden drdol na vrchní části hlavy směrem do boku a druhý sčešte těsně nad krkem. Účes dozdobte gumovými pavouky a propletenými bavlnkami v halloweenských barvách.

klobouk_2

Zdroj: Pinterest.com, i.pinimg.com

 

A jaký účes jste vykouzlily minulý Halloween své malé krásnovlásce vy? Pošlete nám svou fotku do komentářů na našem Facebooku a inspirujte i ostatní maminky.