Koruna krásy

Je všeobecně známo, že korunou krásy každé ženy jsou vlasy, proto je o jejich kvalitu nutno co nejlépe pečovat. Léto nám pomalu odchází a nastupuje podzim. Pro toto roční období je padající listí stejně typické, jako pro nás vypadávání kadeří. Prázdninové období znamená pro vlasy větší zátěž, ať už máme na mysli sluneční záření, vysoké teploty nebo mořskou sůl, která vlasovou kutikulu vysušuje a tím narušuje. Vlasy jsou pak náchylnější na poškození, proto je potřeba jim během léta, a stejně tak i po něm, věnovat zvýšenou péči a ochranu. Důležitým faktorem pro zdravé, pevné a lesklé vlasy jsou především kvalitní vlasová péče a vitaminy.

Pro dnešní společnost je charakteristický stres a pracovní shon, v jehož důsledku nemáme čas na správnou stravu, což z velké části ovlivňuje náš organismus. Nevyvážená strava se právě odráží jako jeden ze stěžejních faktorů na kvalitě naší pleti, vlasů a nehtů. Jednou z možností, které máme v současnosti k dispozici, jsou různé doplňky stravy, jenž nám dopomohou se těchto vedlejších vlivů zbavit nebo je alespoň minimalizovat.

Padání vlasů může být příznakem i vážnějších zdravotních problémů, v méně závažných případech následkem špatné péče nebo dokonce jen častého stahování vlasů do příliš těsného ohonu. V naší moderní době nalezneme na trhu nepřeberné množství vlasové kosmetiky a doplňků na úpravu našich kadeří, ale také doplňků stravy v podobě vitamínů a to nejrůznější kvality.

Jeden z posledních hitů ve vlasových doplňcích je již časem i spokojenými zákazníky prověřený kartáč na vlasy, který stimuluje vlasovou pokožku podle tradiční čínské medicíny, gumičky do vlasů, které zamezují jejich trhání a lámání či doplněk stravy Curapil, pro péči o vlasy, nehty a pokožku hlavy.