Krásná na svatbu: Jak připravit své vlasy a nehty?

Blíží se váš velký den? Gratulujeme! Máme pro vás pár tipů, díky kterým budete ta nejkrásnější nevěsta.

6 měsíců do svatby: Zamluvte si vizážistku a kadeřnici

Tak jako dobrý fotograf i skvělý vizážista a kadeřník může mít zrovna na váš termín plno. Proto si je najděte dostatečně dopředu a domluvte si termín zkoušky.

Proč tak brzy? Může se stát, že se vám sice líbí fotky jejich práce, ale naživo si jednoduše nesednete. To vás nevykolejí: máte ještě dost času poohlédnout se po někom jiném.

make up curapil

Vizážistu a kadeřníka vybírejte podle doporučení a fotek jejich práce. Ne každý vám svým stylem sedne.

 

3 měsíce do svatby: Hýčkejte své vlasy

Zdravé a lesklé vlasy, pevné upravené nehty. To je sen každé nevěsty. Pokud do svatby zbývá několik měsíců, máte vyhráno: můžete vlasům a nehtům dodat všechno, co potřebují.

A co potřebují?

  • výživu
  • kvalitní šampon a kondicionér

 

Co myslíme výživou? Pokud se vám vlasy a nehty lámou a nechtějí růst, znamená to, že jim něco chybí. Potřebují doplnit vitamíny, minerályaminokyseliny.

S doplněním těchto důležitých látek vám pomůžou přírodní tabletky z topinamburů a pivovarských kvasnic. Stačí jedna denně a do svatby budou vaše vlasy a nehty jako proměněné!

curapil složení

Doplňte vlasům důležité látky. Pomůže vám s tím přírodní doplněk stravy.

Důležitá je i péče zvenku. Netýrejte své vlasy chemií obsaženou v běžných šamponech. Dopřejte jim přírodní šampon s kofeinem, který podporuje růst vlasů, a dalšími prospěšnými látkami. Nezapomeňte na kondicionér!

Tip pro krásnovlásky: Potřebujete dát vlasům první pomoc? Sáhněte po regeneračním séru. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a keratin, látky, které opraví poničené vlasy a vrátí jim lesk.

Měsíc do svatby: Zkuste si make-up i účes

Už asi víte, v jakých šatech a s jakou kyticí půjdete k oltáři. Je čas doladit vlasy a make-up! Na zkoušku si s sebou nachystejte fotku šatů, ale i účesů a líčení, jaké se vám líbí. Zkušený kadeřník nebo kadeřnice vám poradí, je ale dobré ukázat, jaký je váš styl.

Tip pro krásnovlásky: Jaký účes zvolit? Vybrali jsme pro vás účesy pro krátkovlásky i dlouhovlásky. Nás zaujal vintage styl, co na něj říkáte?

A proč zkoušet tak brzy? Protože pořád máte čas řešit změny, pokud zjistíte, že vám nesedí vysněný účes nebo dokonce že si nerozumíte s kadeřníkem. Teď už by bylo trochu naknap shánět někoho nového, ale pořád je to reálnější než dva dny před svatbou.

svatební účes

Už máte představu, jak bude vypadat váš účes? Květinové dekorace jsou čím dál populárnější – a my chápeme proč.  

Zapamatujte si: Měsíc před svatbou nezkoušejte žádnou novou kosmetiku. Zbytečně byste riskovala alergickou reakci.

Den až týden do svatby: Čas na nehty

Pokud jste dala na naše doporučení a doplnila potřebné látky, asi nemusíte sahat po gelových nehtech. Na klasickou manikúru si zajděte přibližně dva dny před svatbou, aby do svatby vydržela netknutá.

Jestli jste ale fanynka gelových nehtů, zajděte si na manikúru přibližně týden předem.

nehty dělané doma curapil

Jednoduchou manikúru zvládnete i sama, základ jsou ale zdravé nehty. Proto nepodceňte výživu a péči o nehty. 

Pokud si barvíte vlasy, zajděte si na barvu také přibližně týden před svatbou. Po týdnu ještě nebudou viditelné žádné odrosty, ale ani vlasy nebudou čerstvě nabarvené, a tak bude snazší z nich vykouzlit perfektní účes.

Bude se vám hodit: