S kódem LETO25 nyní získáte 25% slevu na celý Váš nákup!

Probuďte vlasy ze zimního spánku

Zima je oficiálně za námi. Je čas prozkoumat škody, které na vašich vlasech napáchala. Jak dostanete vlasy opět do formy? Přečtěte si naše tipy.

jaro_cover

Nechte je dýchat

Po dlouhé zimě, kdy jste vaše kadeře skrývaly pod čepicemi a barety, je čas nechat jim volnost. Odpočine si zejména vaše vlasová pokožka.

Jděte na to zevnitř

Nezapomeňte, že vaše vlasy jsou i odrazem vaší životosprávy. Omezte tučná jídla, která vás během zimy tak lákala a zařaďte do svého jídelníčku více zeleniny, ovoce a ryb.

zdrava_strava

Zastřihněte konečky

Nechala vám zima na památku roztřepené a zničené konečky? Bez slitování se jich zbavte. Vaše vlasy budou jako znovuzrozené a vaše hlava o něco lehčí.

Masáž, prosím

Když už budete u kadeřnice, dopřejte si masáž vlasové pokožky, která probudí k životu vlasové cibulky. Jednoduchou masáž zvládnete i doma. Chopte se kartáče a krouživými pohyby postupujte od spánku k temeni hlavy. Několikrát kroužení opakujte. Nezapomeňte na správnou relaxační atmosféru, kterou si snadno utvoříte pomocí svíček nebo aromalampy.

Vyměňte vlasové přípravky

Výživné regenerační šampony a antistatické přípravky můžete konečně odložit. Je čas na změnu. Co třeba vyzkoušet přírodní šampon Curapil, který je plný přírodních přísad. Kombinace kofeinu, arganového oleje a extraktu z aloe vera zaručeně probudí vaše vlasy ze zimního spánku.

57

Detoxikujte

Zbavte vlasy toxinů a stopových prvků, které jim nesvědčí. Pořiďte si speciální vlasové detoxikační přípravky, nebo si udělejte zábal ze surovin, které najdete doma. Co budete potřebovat ? Dva zralé banány, lžíci olivového oleje, lžíci kokosového oleje a lžíci medu. Vše umíchejte do kašovité směsi, naneste na mokré vlasy a nechte 5 minut působit. Potom masku důkladně smyjte.

Dejte vlasům druhý dech

Jak? Pomocí Curapil kúry, která nastartuje růst vašich vlasů a dodá jim vše, co potřebují, aby byly zdravé a plné života. Stačí jedna tabletka denně a brzy pocítíte rozdíl.

800_1782

 

Jak jsou na tom po zimě vaše vlasy? Napište nám do komentářů na Facebooku.