Nechte rozkvést své vlasy, použijte květinové doplňky

Přemýšlíte, jak ještě oživit svůj každodenní účes? Vneste jaro do svých vlasů! Květinové vlasové doplňky se stanou třešničkou na vlasech každé ženy. Inspirujte se našimi tipy, ocení je nejedna krásnovláska.

Květinyve

S květinovou čelenkou budete za pohádkovou vílu

Pamatujete ještě na své dětství, kdy jste si hrály na víly a běhaly po louce s upleteným věncem z pampelišek? Květinové čelenky jsou oblíbeným vlasovým doplňkem téměř každé ženy. Pokud zrovna nemáte po ruce živé květy, navštivte nejbližší drogerii nebo obchod s vlasovými doplňky. I čelenky z umělých květů udělají pořádnou parádu! Kterou byste si vybrala vy?

 

čelenky

Zdroj: Pinterest.com. in2weddings.com

Obtočte květiny okolo drdolu

Ať už se chystáte na rodinnou oslavu, nebo máte chuť si jen tak zajít s kamarádkou posedět do kavárny, s květinovým drdolem vždy zapůsobíte. Navíc doba přípravy je minimální.

Tip: Pokud si nevíte rady, jak snadno a rychle vytvořit drdol, inspirujte se naším článkem. Okolo vytvořeného drdolu obtočte květinovou čelenku (pokud je čelenka větší, obtočte ji nadvakrát). V případě potřeby upevněte pinetkami.

 

květinový drdol

Zdroj: Pinterest.com, weddingforward.com

růže_drdol

Zdroj: Pinterest.com, sarahcouture.ca

Když se vám připletou do copu květiny

V dnešní době se setkáme s několika podobami zapletených copů. Francouzský nebo rybí cop zná určitě každá dlouhovláska. Jak ho ale přeměnit na nevšední záležitost? Připleťte do něj květiny!

 

ryba_kvetiny

Zdroj: Pinterest.com, fashionizm.com

cop_normal

Zdroj: Pinterest.com, luxyhair.com

 

Milujete květinové doplňky do vlasů? Podělte se o fotku vašeho účesu na našem Facebooku.