3+3 tipy na svatební účesy z dlouhých i krátkých vlasů

Ve svůj velký den si přeje zazářit každá nevěsta. Zajímá vás, které svatební účesy jsou tento rok trendy? Ať už máte delší nebo kratší vlasy, u nás se inspiruje každá z vás. Vyberte si účes podle své délky vlasů a věřte, že partner na vás bude moct oči nechat.

Svatební (1)

Tip #1 pro dlouhovlásky: Dodejte vlasům objem a propleťte je vlnkami

Patříte mezi majitelky delších vlasů? Využijte je ve svatební den ve svůj prospěch! Pokud nechcete vlasy zbytečně sepínat, zvlňte je. Další kroky už jsou ve vašich rukou.

Vlasy zapleťte do volného a neposedného copu nebo sepněte pouze část z nich. Na závěr do nich propleťte třeba i květinu – tou nikdy nic nezkazíte.

dlouhe

Zdroj: Pinterest.com, desireehartsock.com

Tip #2 pro dlouhovlásky: Proměňte klasický drdol v jedinečný kousek

Hledáte praktický a decentní účes? Vsaďte na nestárnoucí klasiku a sčešte vlasy do drdolu. Velmi elegantně působí vzdušné drdoly, které sepnete v oblasti týlu. Kromě toho v něm pořádně upevníte i závoj.

Tip: Pokud se rozhodnete vlasy sepnout, zvolte výraznější a delší náušnice, které celkový účes podtrhnou. Ve vyčesaných vlasech náušnice získají dostatek prostoru vyniknout.

drdoly_dlouhe

Zdroj: Pinterest.com, i.pinimg.com

Tip #3 pro dlouhovlásky: Slaďte se s kyticí a nechte vlasy rozkvést do krásy

Patříte mezi nevěsty se smyslem pro detail? Pokud ano, vsaďte na květinovou eleganci. Vytvořte si ze stejných květů, ze kterých budete mít uvázanou kytici, i květinový věnec do vlasů.

A jak vlasy upravit? Stačí je navlnit nebo jemně sepnout. Veškerou další práci za vás obstará věnec.

ime fliesso fast

Zdroj: Pinterest.com, stylemepretty.com, victoriamillesime.com

 

Tip pro dlouhovlásky: Dělí vás od svatby jen pár měsíců? Pokud chcete u oltáře zazářit zdravými a lesklými vlasy, vyzkoušejte naši sadu šamponu a kondicionéru Curapil s obsahem kofeinu, topinamburu a aloe vera. Zachraňte vlasy silou přírody!

 

Tip #1 pro krátkovlásky: Pletené copánky nejsou jen výsadou dlouhovlásek

Nevíte si rady s kratšími vlasy? Zapleťte je! Jestli si myslíte, že copánky jsou jen pro dlouhovlásky, mýlíte se. K vytvoření účesu si hravě vystačíte se třemi pomůckami: s kulmou, pinetkami a šikovnými rukami družiček nebo vizážistky.

kratke_pletene

Zdroj: Pinterest.com, stayglam.com, noahxnw.tumblr.com

Tip #2 pro krátkovlásky: Veškerou práci nechte na květinách

Řídíte se heslem, že je v jednoduchosti je krása? Vyrobte si vlastní květinovou čelenku nebo ozdobu do vlasů, kterou doladíte zvlněné nebo rovné vlasy. Buďte nepřehlédnutelná a šmrncovní!

jj

Zdroj: Pinterest.com, weddingsinhuston.com, stayglam.com

Tip #3 pro krátkovlásky: Nadčasovost v podání vintage stylu

Chcete být na svatbě elegantní i chic? Vintage styl se hodí pro všechny typy vlasů bez rozdílu jejich délky. Zvlňte konečky, vlasy uhlaďte a celý účes dozdobte vlasovou sponou. Máte hotovo!

kratke_vlnitee

Zdroj: Pinterest.com, fashionlady.in

vintage_jj

Zdroj: Pinterest.com, fashionhairsttyles.info

Tip pro krátkovlásky: Pokud si přejete, aby vlasy do svatby ještě o kousek povyrostly, vyzkoušejte doplněk stravy Curapil na přírodní bázi. 85 % našich zákaznic zaznamenalo zlepšení už po pár týdnech. Přidáte se k nim i vy?

 

Čeká na vás velký den, nebo ho už máte za sebou? Inspirujte i další krásnovlásky a sdílejte fotografii svého svatebního účesu na našem Facebooku.