Hravá inspirace pro maminky a dcery: Připleťte copánky do vlasů

Přemýšlíte, čím zabavit svou malou holčičku během letních prázdnin? Udělejte si společný zkrášlovací den! Pohrajte si se svými vlasy a propleťte je copánky. Věřte, že si společné okamžiky s dcerou zamilujete.

inspirace

 

#1 Propleťte se copánkem až k drdolu

Klasický drdol zná určitě každá maminka, není nijak pracný a hravě ho kdokoliv zvládne. Proč ho ale nepozvednout o level výš? Postupujte podle následujících kroků a propleťte se copánkem až do drdolu.

Jak na to? Sepněte vlasy do culíku a vyberte z něj jeden pramen. Další dva prameny vezměte z temene a z boku hlavy. Na způsob francouzského copu začněte plést copánek okolo gumičky. Jakmile máte hotovo, zbytek copu obtočte a sepněte pinetkami. Dílo je u konce!

dvavjednom

Zdroj: Pinterest.com, google.com

 

#2 Dva v jednom

Omrzely vás klasické copánky? Vsaďte na dva zapletené drdůlky. Pokud jste zvládly vytvořit první typ účesu, máte vyhráno. Stejně totiž postupujete i nyní. Jediný rozdíl spočívá v tom, že na začátku vlasy rozdělíte na dvě poloviny. Pusťte se s radostí do toho!

pokracovani

Zdroj: Pinterest.com, the-latest-hairstyles.tumblr.com

 

#3 Praskla vám čelenka? Vyrobte si ji z vlasů

Pokud nemáte po ruce náhradní čelenku, nezoufejte. Hravě si vystačíte i se svými vlasy. A co k tomu potřebujete? Šikovné ruce, pinetky, kulmu a tenký hřeben. Jestliže chcete účes dotáhnout do posledního puntíku, nakulmujte si volně splývající vlasy do jemných vlnek. Na závěr účes zafixujte lakem.

čelenkasprávna

Zdroj: Pinterest.com, okchicas.com

 

#4 Bok po boku

Přemýšlíte, jak vykouzlit praktický a zároveň jemný účes? Inspirujte se naším návodem a zapleťte si po bocích hlavy dva copánky. Vlasy přestanou padat do očí a obličej bude moct volně dýchat.

čelenka

Zdroj: Pinterest.com, i.pinimg.com

 

#5 Lapeni v síti dlouhých vlasů

Co se stane, když do velkého copu vpletete menší copánky? Vznikne síť krásně propletených vlasů. A pokud je ještě jemně povytáhnete, vytvoříte dechberoucí efekt. Při tvorbě účesu se ale obrňte trpělivostí. Ručíme, že výsledek bude stát za to!

sit

Zdroj: Pinterest.com, google.com

 

 

Krásnovlásky, který účes se svou dcerou určitě vyzkoušíte? Nezapomeňte se podělit o fotky ze společné tvorby na našem Facebooku.