Lucie a její příběh: Zničila jsem si vlasy levnými barvami z drogerie

Na našem Facebooku se ukrývá v příspěvcích uživatelů mnoho pokladů. Jedním z nich je i recenze od paní Lucie. Vypráví v ní o zkušenostech s Curapilem, a to nejen o svých vlastních, ale i zkušenostech její maminky, která trpí lupénkou. Její recenze nás natolik zaujala, že jsme Lucii oslovili a zeptali se, zda nám o své vlasové cestě neprozradí trochu více.

 

lucie-uvodni

 

Dobrý den Lucie, moc děkuji za zájem podílet se na tomto článku. Ze začátku mám pro vás jednu otázku, a to jak byste shrnula svou vlasovou cestu?

Od dětství jsem vlasy měla hezké, husté a pevné. Můžu říci, že mi vlasy ženy obdivovaly, proto jsem si na vlasech hodně zakládala. Problémy s vlasy jsem začala řešit poté, když jsem začala doma s barvením. Často jsem si barvila vlasy doma a to barvami z krámu, samozřejmě došlo i k odbarvování i 4x do roka. Vlasy jsem si postupně zničila. Změnila se mi struktura vlasů a dost mně i vypadaly, ale to zase zapříčinil stres, který jsem měla po rozchodu s přítelem. Po čase jsem začala navštevovat kadeřnický salon a péči o vlasy nechala na kadeřnici a tam jsem dostala i doporučení na Curapil.

 

Péče o vlasy

Co se vám při péče o vlasy nejvíce osvědčilo? A jak asi vypadá vaše běžná rutina v péči o ně?

Moje rutina spočívá v mytí vlasů 2x do týdne. Vlasy si vždy umyji šampónem 2x po sobě a potom nanáším kondicionér. Vlasy si fénuji přes velký kulatý kartáč, protože mám pocit, že vlnité vlasy mi nesluší. Po fénování si vlasy ještě žehlím u hlavy, hlavně na spáncích. Tam se mi kudrnatí nejvíce. Po vyžehlení ještě nanáším olej na vlasy, který mi dodá hezké odlesky. Tužidla a laky nepoužívám. Nechci si zatěžovat vlasy. Dále se mi osvědčilo navštěvovat kadeřnici a nebarvit si vlasy doma levnými barvami. Nejvíce mi ale pomohly tablety Curapil.

 

Věnujete vlasům i nějakou zvláštní nadstandardní péči?

Vlasy pro mě znamenají mnoho. Pečuji o ně dále tak, že si dělám 3x do měsíce vlasovou masku. U kadeřnice mým vlasům jednou za čas dopřeji Keratin.

 

Curapil a jeho účinky na vlasy

Jaké máte zkušenosti s produkty Curapil? Pomohly vám v péči o vlasy?

Nejvíce mně pomohly tablety Curapil a to sada na půl roku. Po měsíci se mi začaly dělat podrosty a vlasy mně začaly pomalu ale jistě houstnout. Po dvou měsících užívání se mi změnila i struktura vlasů a opět jsem měla pocit, že mám na hlavě to, co bych chtěla. Do půl roku jsem měla zase svoje vlasy jako před lety.

Ráda bych dodala, že s růstem vlasů se zlepšuje struktura nehtů. Dále roste ochlupení na jiných místech těla. Proto jsem musela navštívit kosmetický salón, který mě zbavil nežádoucího ochlupení. Poté jsem si zakoupila i šampon, kondicionér a sérum. Ty jsem ale pak rozdala jako dárky mým nejbližším. Proto s nimi nemám osobní zkušenost.

 

Vzpomenete si, po jaké době se začaly projevovat první účinky (na vlasech, nehtech)?

Dle mého názoru je potřeba koupit si sadu na půl roku, jelikož jeden měsíc je málo. Do půl roku jsem měla husté vlasy, delší o 20 cm.

promena-lucie

Lucie a její výsledek. Před kúrou a po půlroční kúře a návštěvě kadeřníka.

 

Zkoušela jste někdy i jiné doplňky stravy na vlasy? Jaké byly výsledky?

Ano zkoušela jsem i jiné doplňky. Nejvíce mi ale pomohl Curapil, a proto jsem mu zůstala věrná. Ženy z naší rodiny mně začaly chválit hustotu vlasů, které vypadaly jako před lety.

 

Curapil a lupénka

V recenzi na našich stránkách jste uvedla, že Curapil pomohl i vaší mamince. To nás velmi těší. Můžete nám odhalit i trochu její příběh?

Největším obdivovatelem znovuzrození mých vlasů byla moje maminka. Zakoupila jsem ji tedy půlroční kúru, jelikož jsem ji chtěla udělat radost. Její vlasy jí totiž částečně vypadaly z důvodu léčení se se zhoubným melanomem trupu. Dále trpí dlouhodobě lupénkou. Díky používání Curapilu se jí vlasy do půl roku spravily a jako bonus ke všemu se jí zklidnila lupénka. Teď už vím, jaký dárek k jejím dubnovým narozeninám ji udělá největší radost.

Na základě pozitivních zkušeností nás obou přítel zakoupil půlroční kúru a sérum své mamince. Jeho maminka mívala husté vlasy o jejichž hustotu přišla před lety díky jejich spálením při trvalé. Díky Curapilu ji po letech začaly růst podrosty. Nezbývá mi než poděkovat za tak účinný produkt, jakým je Curapil.

 

Moc děkujeme za milá slova a váš příběh. Velice nás těší, že vám Curapil pomohl. Máte na závěr nějaký tip, co byste ostatním ženám se zničenými vlasy doporučila?

Nepoužívejte laky na vlasy a nebarvěte si vlasy doma levnými barvami z drogerie. Určitě také doporučuji používat kvalitní šampón, kondicionér a sérum Curapil, které mám již od vás také vyzkoušené. A poté si jednou za měsíc dát na vlasy arganový olej. Já jím opečovávám nejen vlasy, ale i celé tělo.