Maminka Andrea o mateřství, vlasech a Curapilu

Vyzpovídali jsme pro vás další zákaznici - porodní asistentku Andreu. Usměvavou zlatovlásku, která je v současnosti na mateřské dovolené se svou roční dcerkou. Zeptali jsme se ji na její zkušenosti s vlasovou péčí (nejen) v těhotenství a období kojení. Přečtěte si, jak vypadala její vlasová cesta:

 materstvi-uvodni-2

 

Potýkala jste se někdy s problémy s vlasy?

Vlasy jsem měla zdravé a vždy byly barvy přírodní blond. Ke konci střední školy jsem začala chodit na melíry a postupem času jsem si všimla, že nejsou tak kvalitní. Začala jsem proto pátrat po nějakých účinných vitamínech. Curapil po shlédnutí několika recenzích byla jasná volba. Jiné problémy jsem až do doby kojení neřešila.

 

Jsme rádi, že jste se rozhodla pro naše produkty. Za jak dlouho po užívání tablet se objevily první výsledky?

První účinky jsem začala sledovat asi po jednom balení Curapilu. Vlasy zhoustly, odrosty byly mnohem větší než bez užívání tabletek. Vlasy byly lesklejší a vyživenější. Po půl roce si kadeřnice všimla, že mám opravdu husté vlasy a ptala se, jestli užívám nějaké vitamíny. Samozřejmě, že ano :-).

 

Curapil, těhotenství a kojení

Užívala jste Curapil i během těhotenství či kojení?

Tablety jsem užívala celé těhotenství, pak následovala pauza. K běžnému užívání jsem se vracela půl roku po porodu a zobu dodnes, také dodnes kojím.

 

Ovlivnilo těhotenství, porod a kojení kondici a vzhled Vašich vlasů?

Po dobu těhotenství jsem užívala vitamíny Curapil, vlasy zůstávaly beze změny. Pak jsem jej užívat přestala. Asi půl roku po porodu jsem si všimla, že vlasů mám stále méně a méně. Příčinou mohlo být kojení, hormony a nedostatek vitamínů, takže jsem opět nasadila vlasovou kúru Curapil. Bylo super, že jsem tabletky mohla zobat i po dobu kojení. Vlasy po cca měsíci už tolik nevypadávaly a začaly dorůstat.

 

Zkoušela jste i jiné doplňky stravy na vlasy?

Žádné jiné přípravky jsem nezkoušela. Curapil mi sedl od prvního použití, takže nebyl žádný důvod hledat náhradu jinde. Zůstávám věrná Curapilu.

 

To nás velmi těší. Jak vypadá Vaše běžná vlasová rutina? Případně jaké přípravky na vlasy používáte?

Moje vlasové rituály jsou celkem běžné jako u ostatních krásnovlásek. Hlavu si myju večer co 2 až 3 dny šampónem, a poté nanáším kondicionér. Olejíčky na mé jemné vlasy nepoužívám, což ovšem neplatí o séru Curapil, které mi vlasy nemastí a nezatěžuje.

 

Jaké používáte hřebeny? Máte s některými lepší zkušenost, než s ostatními? Věnujete případně vlasům i nějakou nadstandardní péči?

Hřebeny mám dva - kartáč od své kadeřnice a Tangle Teezer. S oběma produkty jsem moc spokojená. Žádnou speciální péči vlasům nedávám. Pokud má žena kvalitní produkty, nepotřebuje speciální ošetřování kůry.

 

Rady, jak na krásné a zdravé vlasy

Co byste doporučila těhotným a maminkám po porodu k zachování (nebo opětovnému získání) krásných a zdravých vlasů?

  1. Pravidelné užívání vitamínů
  2. Správná péče, jako je kvalitní šampón a kondicionér
  3. Nezatěžovat vlasy nadměrnou tepelnou úpravou (žehličky, kulmy)
  4. Čas

 

Čas - to je velice pěkná odpověď. Jak to konkrétně myslíte?

Čas je opravdu důležitý faktor k tomu, aby vlasy se navrátily do kondice. Mnoha maminkám po porodu vlasy vypadávají, já jsem nebyla výjimkou. Člověk se může snažit alespoň omezit tyto ztráty, ale s kolísáním hormonální hladiny si tělo poradí samo. Někomu se kvalita vlasů zlepší za měsíc, někomu za 4 měsíce. Důležité je vytrvat a pokračovat ve svých rituálech.

 

Shrnula jste to krásně. Mockrát děkujeme za rozhovor a přejeme Vám i Vaší dcerce jen to nejlepší.

 

Chcete vyzkoušet Curapil i vy?

Základní balení Curapilu obsahuje 60 tablet a vyjde vás na krásných 10 Kč/den. Oproti jiným přípravkům stačí užívat 1 tableta denně, ideálně po jídle. Balení s 60 tabletami vám tak vydrží na 2 měsíce. Pravidelně navíc připravujeme zvýhodněné balíčky se 120 nebo i se 180 tabletami.

tablety_redesign

Prohlédněte si všechny naše produkty

 

Využít můžete také naši Garanci spokojenosti. V případě, že vám naše produkty nebudou vyhovovat, stačí nám je zaslat zpět a my vám vrátíme 100 % původní ceny. Více informací najdete na naší stránce Garance spokojenosti.