4 rady zákaznice Míši, jak na dlouhé vlasy

Nedávno jsme měli tu čest potkat osobně jednu z našich zákaznic - Michaelu Kaczmarkovou. Její dlouhé a husté vlasy nás uhranuly už z dálky. Poprosili jsme tedy Míšu, zda by s námi udělala rozhovor a odhalila nám, jak pečuje o své vlasy. Přečtěte si, co všechno se skrývá za těmi hustými kadeřemi dlouhými až po boky.

 

misa-uvodni

 

Rada č. 1: Používat přírodní kosmetiku

"Jak vypadá tvá běžná vlasová rutina a péče o vlasy? Používáš něco speciálního?"

Vlasy si myji vždy večer, a to co dva až tři dny. Používám šampón a kondicionér Curapil. Bez nich už ani ránu! Na oba produkty jsem si ale zvykala delší dobu, vlasy totiž byly úplně jiné než po mytí běžnými značkami plnými chemie. Při prvním mytí jsem nejvíce hleděla na vodičku, co mi ze šampónu vytekla. Při třetím umytí jsem se ale naučila si vlasy napěnit. Teď už bych neměnila.

Od určité doby (respektive délky) používám také olejíček na rozčesávání. Co se týče hřebenů, těch mám asi tolik, co jiné slečny obalů na telefony nebo kabelek. Tangle Teezer je můj nejlepší kabelkový kamarád posledních pár let. Na vyfoukání používám kulatý kartáč s kančími štětinami.

Důležitá je také hydratace. Jednou za čas si připravuji domácí masky. Jinak nic speciálního nepoužívám.

 

Rada č. 2. Vybrat si správné doplňky stravy

"Jaké máš zkušenosti s doplňky stravy na vlasy? Zkoušela jsi kromě Curapilu i něco jiného?"

Jedla jsem vitaminy pro zpevnění nehtů. Na obalu se chvástali i kouzelnými účinky na růst vlasů. Nedostavilo se ani jedno. Curapil tablety užívám už 4 měsíce a hned po 3. týdnu jsem si všimla, že si mi méně třepí nehty. Vždy mi rostly velmi rychle, ale ještě rychleji a snadněji se lámaly. Teď to s kvalitním lakem kolikrát vypadá, že ani nejsou moje! Dlouhé, pevné a pěkné.

Na vlasech jsem si změny všimla o dva až tři týdny později. Znáte pojem "baby hair"? Ty malinké vlásky kolem obličeje, které nikdy nesepnete, nikdy nedorostou a vždycky vtipně stojí v pozoru? Tak světe div se, právě ony začaly růst. Postranní a ty na krku už vlezou do gumičky. Těm nad čelem to ještě chvilku potrvá.

 

misa-vlasy

 

"To nás velmi těší, že má Curapil takový skvělý účinek. Některé ženy nerady užívají doplňky stravy kvůli velikosti tablety a častému užívání (i několikrát denně). Naše tablety jsme se snažili udělat co nejmenší a stačí jen jedna denně. Jak se ti Curapil užívá?"

Bez problému! Vzhledem k tomu, že stačí jedna tabletka denně, mě ani nenapadlo přemýšlet nad nějakým nepohodlím. Tabletka je sice krapet větší, ale když zvládnete paralen na hlavu, zvládnete Curapil na hlavu.

Dokonce už dvě kamarádky za mnou přišly s tím, že si taky koupily Curapil. Vyměnily jsme si pár zkušeností a všechny jsme se shodly: "Tabletky super, nehty super, vlasy super. Rychlejší růst chloupků tak super není, ale to k tomu patří". A já sama jsem tak spokojená, že jsem ho doporučila mamči. Teď zobeme spokojeně obě.

 

Rada č. 3. Hydratovat vlasy i tělo

"Na začátku jsi zmiňovala vlasové masky. Jaké si nejčastěji připravuješ? A hydratací myslíš pitný režim, nebo vnější výživu vlasů?"

Obojí! Zdravá mysl a zdravé tělo = zdravé vlasy. Co se týče masek, miluju cestování, opalování, moře a sluníčko. Nic z toho vlasům neprospívá, tak jim sem tam dopřeju vitaminovou bombu. Nejvíce se mi osvědčila rychlá maska na vlasy z bambuckého másla a BIO olejů. Používám taky ty od Curapilu a jednoduše oleje smíchám s bambuckým máslem, nanesu na vlhké vlasy a nechám půl hodiny až hodinu působit. Pak umyju vlasy šampónem a kondicionérem, jak jsem normálně zvyklá.

 

(Míša byla dokonce tak hodná a vyfotila nám přípravu a aplikaci masky na vlasy)

maska-misa

 

 

Rada č. 4. Zbytečně vlasy nezatěžovat

"Věnuješ vlasům i nějakou nadstandardní péči? Třeba speciální ošetření u kadeřníka apod.?"

Vůbec, právě naopak. Než abych vlasům dopřávala péči, ubírám jim zátěže. Vlasy zbytečně nežehlím, nekulmuju, ke kadeřnici chodím na nějaký přeliv či balayage jen jednou za rok. Ten rozdíl je vidět! Neznamená to ale, že by si člověk neměl vůbec stříhat vlasy. Doporučuji pravidelně zastřihávat konečky. Přeci jen jsou to už "mrtvé konce" vlasů. Tím jak vlajou a přicházejí do styku s oblečením, ručníkem nebo třeba povlečením, se opotřebovávají, třepí a lámou. A když je vlas roztřepený, tak se třepí dál a dál, a pak už kolikrát pomohou jen nůžky.

 

"Moc děkujeme za tento rozhovor a skvělý přístup! Ještě jedna otázka na závěr: Doporučila bys na základě svých zkušeností Curapil někomu dalšímu?"

Už jsem doporučila a udělám to klidně zase. Opravdu funguje. Není to ale hned. Musíte tabletky brát pravidelně a nesmíte čekat 10 cm za měsíc na barvených zničených a neustále žehlených vlasech. Ale kdo opravdu stojí o změnu, Curapil je pro něj!

 

 

Rychle shrnutí aneb 4 rady jak na dlouhé vlasy v kostce:

  1. Používat přírodní kosmetiku
  2. Vybrat si správné doplňky stravy
  3. Hydratovat vlasy i tělo
  4. Zbytečně vlasy nezatěžovat

 

 

Chcete vyzkoušet Curapil i vy?

Základní balení Curapilu obsahuje 60 tablet a vyjde vás na krásných 10 Kč/den. Oproti jiným přípravkům stačí užívat 1 tableta denně, ideálně po jídle. Balení s 60 tabletami vám tak vydrží na 2 měsíce. Pravidelně navíc připravujeme zvýhodněné balíčky se 120 nebo i se 180 tabletami.

tablety_redesign

Prohlédněte si všechny naše produkty

 

Využít můžete také naši Garanci spokojenosti. V případě, že vám naše produkty nebudou vyhovovat, stačí nám je zaslat zpět a my vám vrátíme 100 % původní ceny. Více informací najdete na naší stránce Garance spokojenosti.