Jak vznikala kampaň s Karin, Hanou a Christinou?

Možná jste už zaregistrovala novou kampaň, ve které zazářily naše tři zákaznice Karin, Hana a Christina. Zajímá vás, jak kampaň vznikala a proč jsme si vybrali skutečné zákaznice místo modelek? Přečtěte si dnešní článek a všechno se dozvíte.

Curapil_fcbk_cover_photo_1920x1080_v2

Modelky? Ne, reálné zákaznice!

Už při přípravě kampaně jsme měli jasno: musí v ní figurovat reálné zákaznice, žádné modelky. Proč? Z několika důvodů:

  1. Ano, modelky mohou mít krásné vlasy, ale neuvidíte na nich skutečný účinek Curapilu. Karin, Hana a Christina Curapil užívají už několik měsíců. Všechny měly dřív s vlasy problémy a na jejich nádherných hřívách můžete vidět, jak Curapil funguje.
  2. Dámy byly ochotné si s námi o svých vlasech popovídat. Díky tomu jsme zjistili, co je před užíváním Curapilu trápilo, jak jsou s Curapilem spokojené a co je o něm zajímá. To by nám neřekla žádná modelka na světě.
  3. Chtěli jsme, aby k vám na našem webu mluvily přímo naše krásnovlásky. Modelce bychom sice mohli vložit do pusy chytlavou reklamní větu, ale to by nikdy nebylo tak opravdové, jako když k vám může mluvit reálná žena.

Samotné nás pak překvapilo, že jsou dámy krásné jako opravdové modelky. A rozhodně za to nemůžou jen jejich vlasy! :)

800_7042

Líčení, česání, focení

Den focení musel být pro naše krásnovlásky obrovsky náročný. Čekalo je líčení, česání, převlékání, znovu česání, focení, znovu převlékání, česání… A navrch rozhovory s námi, ze kterých jsme vycházeli při psaní textů na web.

A chcete slyšet tajemství? Fotograf nebyl na dámy vůbec měkký. Povely létaly vzduchem, sem tam i nějaké drsnější slovo. A ony to bravurně zvládaly. „Takhle z nich dostanu to nejlepší,“ tvrdil fotograf. No, výsledek můžete posoudit sama. Možná na tom vážně něco je. :)

Focení zvládl i synek paní Hany. Na fotkách vypadá jako hotový andílek, co říkáte?

 

800_6765

A dál?

Dál nás čekala příprava textů, vybírání fotek, vytváření nových stránek na webu… Každá z krásnovlásek má svou vlastní stránku: Karin, Hana i Christina. Texty na jednotlivých stránkách jsou jejich vlastní slova z rozhovorů, které proběhly v den focení. Můžete je vidět i na úvodní fotce na našem Facebooku a v reklamách na internetu.

Podívejte se na video, které den focení shrnuje! A napište nám, jak se vám kampaň s našimi krásnovláskami líbí.

Malá ukázka videa: