S kódem LETO25 nyní získáte 25% slevu na celý Váš nákup!

Recept na věčnou krásu na sedm písmen

 clanek-kolagen3

Jak si udržet zdravý a krásný vzhled pleti, vlasů, nehtů i pokožky celého těla? Máme pro vás řešení – kolagen. A hned tři druhy. Náš Kolagen Extra, Bioaktivní mořský kolagen a Kolagenový drink. Jaký je mezi nimi rozdíl? Pojďme si je porovnat.

Co víme o kolagenu?

Bez kolagenu se naše tělo jen stěží obejde. Je základním stavebním kamenem prakticky pro všechny buňky v našem těle. Najdeme ho tak v kůži, kostech, vazech, chrupavkách, vlasech, nehtech i zubech. Lidské tělo si kolagen samo vytváří, ale s věkem jeho tvorba klesá, až se nakonec úplně zastaví. 

Naštěstí můžeme kolagen tělu dodávat prostřednictvím potravin (mořské ryby, vejce, listová zelenina a další) a doplňků stravy, které nám pomohou s udržením jeho správné hladiny. Jenže který si vybrat? 

Srovnali jsme naše tři kolagenové doplňky:

Kolagen Extra

Nemusíte být sportovci, aby vám záleželo na stavu vašeho pohybového aparátu. Náš čistý bovinní kolagen obsahuje kolagen I. typu, který posiluje pohybový aparát. Každá šlacha, vaz i kloub tak při pravidelném užívání získávají celou řadu důležitých aminokyselin. Ty zajišťují jejich správné fungování. A je jedno, jestli jdete zrovna na nákup, nebo běháte. Máte jistotu, která vás drží na nohou.

Náš Kolagen Extra se díky hydrolyzované formě skvěle vstřebává a je účinnější než jiné typy kolagenů, a tak z něj získáte maximum. Navíc je bez chuti a vůně.  Můžete si ho proto dát do vody, čaje nebo jiného nápoje.

butt 1

Bioaktivní mořský kolagen

Bioaktivní mořský kolagen

Za krásnými vlasy, nehty a pletí hledejte náš Bioaktivní mořský kolagen. Najdete v něm pouze čistý hydrolyzovaný rybí kolagen – žádné další příměsi ani přísady. Jde o typ I a III, který je pro tělo nejprospěšnější a nejpřirozenější. Oproti jiným typům má nejvyšší vstřebatelnost, a tak i využitelnost. Při pravidelném užívání na sebe nenechají dlouho čekat pevné nehty, lesklé vlasy a svěží pleť.

Nemá žádnou chuť ani vůni a je dokonale rozpustný, takže si ho můžete (stejně jako Kolagen Extra) rozmíchat v jakémkoliv oblíbeném nápoji

butt 2

Kolagenový drink

Krása a zdraví na vás čeká v pěti dokonalých příchutích našeho Kolagenového drinku. Obsahuje kombinaci rybího a vepřového kolagenu a také celou řadu vitamínů, minerálů a dalších tělu prospěšných látek. Například vitamíny B3, B6, C, L-Tryprotan nebo fruktooligosacharidy. Dohromady tvoří perfektní tým, díky kterému se budete cítit skvěle. Zajišťuje totiž lepší obranyschopnost, ideální střevní mikrobiom, regeneraci a hydrataci pleti i pokožky celého těla nebo udržení krásných nehtů a vlasů. Uvidíte, že pohled do zrcadla nebyl nikdy příjemnější!

Kolagenový drink

Kolagenový drink si můžete vychutnávat v jedné z pěti příchutí – zelené jablko, višeň, malina, lesní směs a kiwi. Obsahují pouze přírodní aromata a barviva, a tak se nemusíte bát umělé pachuti nebo nepříjemného chemického aroma.

butt 3

Už máte jasno, kterému z našich kolagenových produktů dáte přednost?

Rozdil_infografika – 1 (1)

Curapil tip: Kolagen nemusíte doplňovat jen zevnitř. Najdete ho také v naší pleťové a vlasové kosmetice – třeba v Hyaluronovém séru na pleť, Micelární vodě, Pleťové masce a Vyživujícím spreji na vlasy.