S kódem COSMO15 nyní získáte 15% slevu na celý váš nákup!

Hezké i praktické: 6 tipů na sportovní účesy

Čeká vás důležité sportovní utkání nebo trénink ve fitness centru? Nenechte vlasy vypadávat z účesu a lítat všude okolo! Inspirujte se hezkými a praktickými sportovními účesy, které vytvoříte během chvilky.

Sport

 

Tip #1: Hrajte si s gumičkami

Tento účes oceníte nejen během cvičení jógy, ale i při běhu, ve fitness centru nebo při domácím cvičení. Hravě si vystačíte se třemi pomůckami: s hřebenem, gumičkami a případně čelenkou.

Tip pro krásnovlásky s ofinou: Nosíte ofinku? Stáhněte ji látkovou nebo sportovní čelenkou, případně upevněte několika pinetkami. Při sportu byste se pod ní až příliš potily.

1

Zdroj: Pinterest.com, lifestylemonster.com

 

Tip #2: Sportovně-propletená elegance

Jste majitelkou dlouhých vlasů? Pokud ano, vytvořte si sportovní účes ze zapletených copánků. Pletené copánky udrží vlasy pohromadě, a navíc účes působí něžně a romanticky. Vsaďte na sportovní eleganci!

2_1

Zdroj: Pinterest.com, brit.co

 

Tip #3: Když schází čelenka do vlasů

Vypadávají vám přední vlasy z culíku a nemáte po ruce čelenku? Nahraďte ji copánkem!

Oddělte přední pramen vlasů a zbytek sepněte do culíku. Z pramene spleťte do poloviny jeho délky copánek. Poté na temeni hlavy vyčešte culík a přidejte k němu copánek. Máte hotovo!

3_1

Zdroj: Pinterest.com, americancheerleader.com

 

Tip #4: Drdol? Dva drdoly!

Hledáte free a stylový účes? Vyčešte si na hlavě drdol, nebo třeba i dva! A jak na to?

Rozdělte vlasy na dvě části a sčešte z nich na každé straně culík. Vlasy zatočte a následně je obtočte kolem gumičky. Drdoly upevněte další gumičkou, případně pinetkami.

4_1

Zdroj: Pinterest.com, deavita.fr

  

Tip #5: Nahraďte patku francouzskou patkou

Nudí vás klasická sepnutá patka? Zapleťte si ji na francouzský způsob. Poté ji spojte s culíkem a společně stočte do volného drdolu. Na závěr vlasy upevněte další gumičkou a pinetkami. Voilá, účes je na světě!

5_1

Zdroj: Pinterest.com, designeverydayblog.com

 

Tip #6: Upevněte vlasy na uzel

Vyzkoušejte nespoutaný styl a zauzlujte si vlasy. Říkáte si – vážně si mám zauzlovat vlasy? Nemusíte se bát – uzly tvoříte ze všech vlasů, takže je snadno znovu rozděláte. :-)

A kolik jich je potřeba? Doporučujeme dva až tři uzly. Poté je upevněte gumičkou, zatočte směrem nahoru do „ulity“, sepněte pinetkami a zafixujte lakem na vlasy.

6

Zdroj: Pinterest.com, yourstylistaj.com

 

A jaké účesy máte při sportu nejraději vy? Inspirujte další krásnovlásky svými tipy na našem Facebooku.