S kódem COSMO15 nyní získáte 15% slevu na celý váš nákup!

Krásné vlasy a pokožka i během těhotenství?

 

Období těhotenství je jedním z nejtěžších období v našem životě, s nímž se pojí celá řada změn. Zhoršená pleť, padající vlasy nebo strie nejsou nic neobvyklého. Tělo potřebuje v tomto období mnohem více živin a vitamínů. Používáním speciální kosmetiky a doplňováním vitamínů snadno vyřešíte všechny nedostatky. Kosmetika pro maminky urychluje regeneraci těla a zbaví jej jizev a strií. Doplňky stravy zase pomohou zlepšit kvalitu vašich vlasů a pokožky. Ale co a jak užívat? Od toho jsme tady my, abychom vám vše vysvětlili!  


Kosmetická řada MAMA je vyvinuta pro maminku a její dítě. Výrobky z MAMA řady obsahují čisté přírodní složky s esenciálními oleji, nedráždí pokožku a mají příjemnou vůni bez umělých parfemací.  

Vitamíny pro posílení vlasů a pleti  

I když s miminkem získává maminka spoustu radosti do života, musí se vypořádat s řadou změn spojených s mateřskou péčí. Ať už je to kojení, nedostatek spánku, nebo obecně větší psychický nápor. Náročnější období se pak často odráží na jejím zevnějšku – padání a řídnutí vlasů, křehké nehty, zhoršená pleť. Ale ani přesto se maminky nemusí vzdát snu o krásných vlasech a pevných nehtech. Stačí dbát na vyvážený příjem vitamínů, které jsou nyní velmi důležité. Víme, že je náročné myslet na každodenní přípravu vyvážené stravy, která bude nabitá vitamíny pro vaše vlasy a pleť. Proto je lepší spolehnout se na speciální doplňky stravy pro těhotné a kojící ženy 

 


Hlavním důvodem nedostatku vitamínů během těhotenství a mateřství jsou velké hormonální změny. Curapil MAMA tablety obsahují komplexní směs vitamínů a minerálů, včetně důležité kyseliny listové. Můžete si být jisté, že jedna tableta denně se postará o kvalitnější pleť a zdravě husté vlasy, které přestanou vypadávat a konečně porostou jako z vody.  



 

Husté a silné vlasy i během mateřství   

Hormonální změny mohou ovlivnit také vaše vlasy, častěji se lámou, vypadávají a jsou křehké. Vitamíny zajistí vašim vlasům potřebnou výživu zevnitř, je ovšem důležité zaměřit se také na vlasovou kosmetiku zvenčí. Doporučujeme dermatologicky testovanou kosmetiku, například přírodní šampony Curapil, které jsou nezávadné, bez škodlivých látek, nedráždí citlivou pokožku a zanechají vaše vlasy zdravě lesklé a hebké.  


Šampon a kondicionér Curapilpro všechny typy vlasů i citlivou pokožku. Vyzkoušejte vlasovou kosmetiku bez silikonů, sulfátů a parabenů. Šampon s jemnou mycí emulzí šetrně umyje vaše vlasy a zároveň podpoří jejich zahuštění. Hydratační kondicionér s keratinem dodá vašim loknám hebkost a přirozený lesk.  

  

Stop striím a popraskané pokožce 

Jste nastávající maminkou a těšíte se na své miminko, ale obáváte se toho, co se stane s vaší pokožkou? Strie, drobné jizvičky na bříšku, prsou, stehnech nebo hýždích, zkrátka k těhotenství patří. Dá se však proti nim i efektivně bojovat. Zvláště tehdy, když se nepodceňuje prevence. Dá se zabránit vzniku těchto nedokonalostí? Ano, a čím dřív s péčí začnete, tím lépe, protože prevence dokáže zázraky. Kosmetické přípravky, například krémy, tělová másla a pečující oleje, pomohou vyživit pokožku v problematických partiích během celého těhotenství i mateřství. 


Pečující olej Curapil MAMA v sobě ukrývá unikátní kombinaci těch nejkvalitnějších esenciálních olejů. Postará se o vás od hlavy až k patě. Pokožku nejen nádherně provoní, ale především ji hloubkově hydratuje a vypne. Výsledkem bude sametově hebká pokožka, na kterou bude nejen radost pohledět, ale především se jí dotknout.  

 

Kosmetika pro maminky – silná a přitom tak něžná 

Jste novopečená maminka a hledáte kvalitní kosmetiku, která bude hýčkat nejen vás, ale i vaše miminko? Doporučujeme přírodní kosmetiku, která je určena přímo pro maminku s dítětem. Ta je dermatologicky testována a neobsahuje žádné dráždivé složky ani pro tu nejcitlivější pokožku. Kůži přitom nádherně vyživí a hydratuje. 


A po čem konkrétně sáhnout? Například po sprchovém oleji Curapil MAMA, který obsahuje esenciální oleje z hroznů, mandlí a slunečnic, které zklidní a zvláční i velmi suchou a napjatou kůži. Už po prvních chvílích po nanesení oleje na své tělo si budete připadat, jako byste byla v lázních. Olej je dokonce tak jemný, že s ním můžete umývat i své miminko. 

 


 

Skvělými pomocníky pro regeneraci suché a popraskané pokožky mohou být také bio oleje lisované za studena. Mezi nejúčinnější přírodní oleje patří avokádový a arganový, které můžete použít na celé tělo. Vysušenou pokožku hloubkově vyživí i bio bambucké máslo s vysoce hydratačními a regeneračními účinky. Proč si bambucké máslo získalo takovou oblibu? Zjistěte o něm první poslední zde


Chcete být ještě blíž přírodě? S Curapil bio kosmetikou objevíte sílu přírodních složek v té nejčistší bio kvalitě. Víte, v čem spočívá kouzlo bio kosmetiky?